Prva
Univerzitetni inkubator
Ponudba storitev
Člani
Start:up Maribor
Start:up Slovenija
Dogodki in novice
Politika zasebnosti

Promocija podjetništva

Za podjetne posameznike in ustanovitelje start-up (spin-off in spin-out) podjetij organiziramo vrsto podjetniških delavnic, forumov, krožkov, konferenc in izborov, ki predstavljajo odlično priložnost za pridobitev podjetniških znanj in veščin, seznanitev z dobrimi praksami ter seveda tudi mreženje med udeleženci.
 
Promocija predstavlja eno izmed glavnih orodij Tovarne podjemov za pospeševanje podjetništva in podjetniške miselnosti. Z organizacijo promocijskih dogodkov širimo prepoznavnost in zavest, da podjetništvo predstavlja pomembno karierno izbiro oziroma možnost. Promocijske aktivnosti temeljijo na primerih dobre prakse oziroma na predstavitvah uspešnih podjetniških zgodb. S slednjimi želimo dvigniti podjetniško zaves ter spodbuditi ljudi k komercializaciji znanja in tehnologij preko ustanovitve start-up podjetja.
 
Promocijo ustvarjamo v okviru rednih promocijskih aktivnostih v prostorih inkubatorja in na fakultetah. Ob tem organiziramo specializirane projekte oziroma programe, ki se izvajajo tako v Mariboru oziroma regiji, kakor tudi na območju celotne države. Informacije o konkretnih dogodkih in promocijskih akcijah na lokalni in nacionalni ravni lahko najdete na spodnjih povezavah:
 
  • Lokalni dogodki Start:up Maribor: Koledar podjetniških dogodkov v univerzitetnem mestu Maribor, ki jih v okviru konzorcija RAZ:UM organizira Tovarna podjemov.
  • Nacionalni dogodki Start:up Slovenija: Koledar podjetniških dogodkov na nacionalni ravni, ki jih ponuja partnerstvo iniciative Start:up Slovenija..
 
V kolikor želite ažurno obveščanje o novostih in dogodkih se prijavite na spletne novice (tukaj).
 
 
Konferenca PODIM. Največja in vodilna slovenska konferenca o podjetništvu.
Start:up Müsli. Serija predavanj za skupnost start-up podjetnikov v Mariboru.
Start:up Slovenija. Tekmovanje želi prepoznati najboljša slovenska startup podjetja.
 
Naši pomembnejši in že tradicionalni promocijski dogodki so:
 
»Start:up Slovenija« (www.startup.si)« je vseslovensko tekmovanje start-up podjetij, ki želi prepoznati najboljša slovenska inovativna mlada podjetja, jih strokovno podpreti v okviru podjetniških šol in delavnic, povezati s potencialnimi investitorji in promovirati v širši javnosti.
 
»Mednarodna konferenca PODIM« (www.podim.org) je največja in vodilna slovenska konferenca o podjetništvu, ki vsako leto dveh dneh intenzivnega izobraževalnega programa združi vse ključne deležnike slovenskega tehnološkega podjetništva. Na konferenci ugledni tuji in domači gosti skozi serijo okroglih miz, predavanj in delavnic tako iz akademskega, kot praktičnega vidika predstavijo najsodobnejše znanje z vidika gradnje novih tehnoloških podjetij.
 
»Start:up Müsli«. Serija predavanj za skupnost start-up podjetnikov v Mariboru, ki poteka v prijetnem druženju in mreženju.
 
V kolikor želite ažurno obveščanje o novostih in dogodkih se prijavite na spletne novice (tukaj).

 

 
Tovarna podjemov (zavod IRP), Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, 2000 Maribor | T: 02 2294 270 |  info@tovarnapodjemov.org

© 2013 IRP, Tovarna podjemov.


Politika zasebnosti | Piškotki


;