Prva
Univerzitetni inkubator
Ponudba storitev
Člani
Start:up Maribor
Start:up Slovenija
Dogodki in novice
Politika zasebnosti

 

   
zadnji vnos: 31.01.20 | 14:00
Start:up Maribor Founders Meetup Januar 20'

Start:up Maribor Founders Meetup Januar 20'

Redna mesečna srečanja ustanoviteljev startup in scaleup podjetij se bodo vrstila tudi v letu 2020 in vas kot člane Kluba Start:up Maribor še bolj povezala ter pomagala pri vaši poslovni rasti. Tudi s pomočjo gostiteljev srečanj, katerih vlogo bosta tokrat prevzela Živana Žerjal in Alex Vidovič.

Start:up Pisarna: Kako narediti prvi korak v svet podjetništva

Start:up Pisarna: Kako narediti prvi korak v svet podjetništva

Študentski čas – čas, ko nimaš drugih obveznosti razen študijskih. Uživaš v hotelu mama, si mlad, poln energije in idej. Torej idealni čas za testiranje zamisli, za učenje in povezovanje. Veliko danes uspešnih podjetnikov je svojo poslovno pot štartalo prav v študentskih letih. Eno izmed uspešnih študentskih zgodb je sestavil tudi Luka Topolovec, ki jo bo z nami delil na dogodku v Pisarni.

Kako do 54.000 EUR nepovratnih sredstev za tvoj startup

Kako do 54.000 EUR nepovratnih sredstev za tvoj startup

Kot vsako leto doslej, tudi letos pričakujemo objavo razpisa P2, ki ga za mlada (do starosti 14 mesecev) inovativna podjetja pripravi Slovenski podjetniški sklad. V skladu z razpisom se podjetja potegujejo za 54.000 € nepovratnih sredstev za razvoj produkta.

 
31. januar 20
0
29. januar 20
0
27. januar 20
0

 


Aktivnosti sofinancira:

 
Partnerji:
 
Medijski partner:Partnerji:
  
Tovarna podjemov (zavod IRP), Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, 2000 Maribor | T: 02 2294 270 |  info@tovarnapodjemov.org

© 2013 IRP, Tovarna podjemov.


Politika zasebnosti | Piškotki


;