Prva
Univerzitetni inkubator
Ponudba storitev
Člani
Start:up Maribor
Start:up Slovenija
Dogodki in novice
Politika zasebnosti

 

   
zadnji vnos: 29.10.19 | 15:00
Kako Facebook vključiti v svoje prodajne aktivnosti

Kako Facebook vključiti v svoje prodajne aktivnosti

eliš na praktičnih primerih spoznati, kako Facebook vključiti v posel? Želiš izvedeti vse o algoritmih in drugih Facebook novitetah, ki nas čakajo? Želiš na preprosti način in s preprostimi besedami spoznati osnovne zakonitosti Facebooka?

Babilonski trikotnik: Razumeti in govoriti jezik podjetij

Babilonski trikotnik: Razumeti in govoriti jezik podjetij

Potreba po bolj učinkovitem povezovanju akademskega okolja z gospodarstvom se danes kot mantra pojavlja v praktično vsaki študiji na temo visokega šolstva. A ne glede na to, da je sodelovanje in povezovanje z gospodarstvom imperativ vsake univerze, se tako podjetja kot raziskovalci pri tem srečujejo s številnimi izzivi, saj so vrednote in kultura v obeh okoljih različne. Namen delavnice je osvetliti pomen sodelovanja med raziskovalci in gospodarstvom v okviru sodobnega inovacijskega ekosistema ter predstaviti nekaj možnosti, kako najti skupen jezik za uspešno sodelovanje.

Z orodji za sodelovanje do večje učinkovitosti ekipe

Z orodji za sodelovanje do večje učinkovitosti ekipe

Verjetno ni nikogar, ki nebi poznal pripomočkov Microsoft Office. Manj znana je nadgradnja, imenovana Office 365, ki vključuje vrhunske storitve za učinkovito komunikacijo in neomejeno sodelovanje. Na delavnici vam bomo pokazali, kako lahko s pomočjo teh storitev izboljšate deljenje informacij v vašem podjetju, omogočite delo od doma in v svoje procese uvedete najsodobnejše tehnologije, s pomočjo katerih ustvarite varno in učinkovito delovno okolje.

 
29. oktober 19
0
29. oktober 19
0
25. oktober 19
0

 


Aktivnosti sofinancira:

 
Partnerji:
 
Medijski partner:Partnerji:
  
Tovarna podjemov (zavod IRP), Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, 2000 Maribor | T: 02 2294 270 |  info@tovarnapodjemov.org

© 2013 IRP, Tovarna podjemov.


Politika zasebnosti | Piškotki


;