Prva
Univerzitetni inkubator
Ponudba storitev
Člani
Start:up Maribor
Start:up Slovenija
Dogodki in novice
Politika zasebnosti

PODJETNI IMAJO PREDNOST

04.03.21 | 16:00
 

Maribor ima vse pogoje za uspešne podjetniške zgodbe

Naše majhno mesto je zagotovo okolje, ki je zelo naklonjeno podjetništvu. K temu pomembno prispeva podjetniški inkubator Univerze v Mariboru - Tovarna podjemov, spodbuja inovativne posameznike k razvoju in realizaciji poslovnih idej, povezovanju z drugimi podjetniškimi entuziasti in podjetji ter pomagata startupom pri reševanju raznolikih izzivov na svoji podjetniški poti.

Podjetništvo ni mala malica…

Začetna navdušenost in zagon podjetnika sta na začetku zelo pomembna, dolgoročno pa vsekakor ne zadostna elementa za uspeh v poslu. Povezovanje, pridobivanje novih znanj, nenehno učenje iz lastnih napak in napak drugih ter udeležba na različnih dogodkih je še nekaj drugih elementov, ki pomembno vplivajo na rast podjetja.


Podjetništva se ni mogoče naučiti iz knjig

Podjetništva se začneš zares učiti šele, ko stopiš na njegovo pot. Še bolje pa se je učiti iz zgodb drugih uspešnih podjetnikov. Zato, da bi ti olajšali prve in nadaljnje korake v podjetništvu, smo povabili podjetnika, ki ti bo zagotovo dal veliko uporabnih lekcij, ki so zaznamovale njegovo podjetniški razvoj. Te zanima, kdo bo z nami?


Čaka te zanimiv pogovor s Tadejem Glavačem

Tokrat bo za podjetniško prakso poskrbel Tadej Glavač iz startupa Go4Goal, ki je razvil inteligentne športne nogavice, kakršnih do sedaj na našem trgu še ni bilo moč zaslediti. Nogavica tako profesionalnim kot rekreativnim športnikom med športno aktivnostjo zagotavlja udobje in kakovost, jim varuje stopala ter izboljša njihove športne aktivnosti. Danes nogavice uporabljajo že številni slovenski športni asi, prodajajo pa se tudi že v tujini.

Tadej pa ni samo inovativni podjetnik, pred časom je pričel snemati tudi svoj podcast, kjer se pogovarja z različnimi šprtnimi strokovnjaki in profesionalnimi športniki. Nam pa je všeč tudi zato, ker ima podcast dobrodelno noto, in sicer s pomočjo donatorjev v okviru programa »Botrstvo v Sloveniji«, pomaga uresničevati sanje mladim športnikom, ki z velikim srcem sanjajo o skromnih ciljih.

Za prijavo na dogodek piši na info@startupmaribor.si.


Potek dogodka:

16:00 Registracija
16:00 - 17:00
Podjetni imajo prednost / Urban Lapajne
17:00 - 17:30 Pogovor s Tadejem Glavačem, Go4Goal d.o.o.
 


Lokacija

Google hangouts – on-line
Povezavo do dogodka prejmete dan pred dogodkom.


 


 
 
 
|
Oceni članek:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
5 / 1
 
 
 

 
Tovarna podjemov (zavod IRP), Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, 2000 Maribor | T: 02 2294 270 |  info@tovarnapodjemov.org

© 2013 IRP, Tovarna podjemov.


Politika zasebnosti | Piškotki


;