Prva
Univerzitetni inkubator
Ponudba storitev
Člani
Start:up Maribor
Start:up Slovenija
Dogodki in novice
Politika zasebnosti

KAKO BITI V REDU

28.09.20 | 18:00


 

V ponedeljek, 28. septembra ob 18. uri te vabimo v Vetrinjski dvor, kjer bomo tradicionalno, a na malo drugačen način kot do sedaj, vstopili v jesen 2020.

Mnogim je čas, ki ga je, hočemo ali nočemo, zaznamoval covid -19 prinesel veliko skrbi, stresa in vprašanj kako bomo jutri, zato smo se odločili, da medse povabimo Aljošo Bagola, ki bo na duhovit način obravnaval teme, s katerimi se v vsakdanjem življenju soočamo vsi.

Aljoša je eden najvidnejših predstavnikov slovenskega oglaševanja, razglašen za kreativnega direktorja desetletja in avtor knjižne uspešnice Kako izgoreti. V svojem večkrat nagrajenem predavanju »Kako biti v redu« predstavi vplive sodobnih tehnologiji na naše obnašanje in razkrije zanimive uvide za boljše upravljanje sodobnih družb, odnosov in počutja.

Zakaj se udeležiti?

  1. Aljoša ti bo razložil ozadje delovanja mogočnih tehnologij naše dobe in njihovega vpliva na naše počutje.
  2. Predstavil ti bo vzorce delovanja, ki vodijo v neučinkovitost, izčrpanost in izgorelost.
  3. Predstavil ti bo strategije za boljše upravljanje z življenjskim zadovoljstvom in odnosi.
  4. Predal ti bo veliko znanja, na zabaven način. Smeh zagotovljen.

Program
 


17:30
Sprejem udeležencev in mreženje
18:00 – 19:30 Predavanje Kako biti v redu
19:30 – 21:00 Mreženje udeležencev in partnerjev Tovarne podjemov

 

Splošni pogoji prijave

Delavnica je brezplačna, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. V kolikor se delavnice ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne boš odjavil, ti bomo zaračunali stroške v višini 20 EUR.

Dogodek se fotografira. Izvedba dogodka se financira iz razpisa SIO-TP-2020-2022, zato je dogodek za vas brezplačen. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa, to sta SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.
 

Lokacija

Vetrinjski dvor, Vetrinjska ulica 30, Maribor

 


 
 
|
Oceni članek:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
0 / 0
 
 
 

 
Tovarna podjemov (zavod IRP), Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, 2000 Maribor | T: 02 2294 270 |  info@tovarnapodjemov.org

© 2013 IRP, Tovarna podjemov.


Politika zasebnosti | Piškotki


;