Prva
Univerzitetni inkubator
Ponudba storitev
Člani
Start:up Maribor
Start:up Slovenija
Dogodki in novice
Politika zasebnosti

Priprava na DEMO dan P2

26.03.19 | 15:30

Če razvijaš start-up podjetje z inovativnim produktom in potencialnom hitre rasti in si se prijavil na predselekcijo P2, je naslednji korak, da svojo idejo učinkovito predstaviš komisiji na DEMO Dnevu, ki ti lahko podeli 35 od 100 možnih točk.

Kako naj izgleda tvoja predstavitev, si se naučil na pripravljalnih delavnicah z Matejem in Urbanom. Po delavnici si dobil navodila, kako pripraviti in izpiliti svoj pitch. Sledijo srečanja, ker te bomo pripravili na tvojo predstavitev na Demo Dnevu predselekcije razpisa P2. 
 

8. aprila boš pitchal pred komisijo


Ekipa Tovarne podjemov in podjetniki, ki imajo praktično izkušnjo iz DEMO Dneva P2, bodo naša komisija. Tako kot na pravem DEMO Dnevu boš predstavil svojo idejo na našem pripravljalnem DEMO Dnevu. Komisija bo najprej poslušala tvojo predstavitev, nakar ti bo zastavila vprašanja, kot ti jih bo tudi komisija na pravem DEMO Dnevu. Na koncu boš dobil navodila in priporočila za morebitne izboljšave.
 

Komu so delavnice namenjene?


Vsem, ki ste se/se boste prijavili na razpis P2 in želite sodelovati tudi v pred-selekcijskem postopku Start:up Slovenija, kjer lahko prejmete 35 od 100 možnih točk za razpis P2.
 

Kaj potrebuješ za sodelovanje na delavnicah?


Predstavitev naj bo pripravljena v skladu z navodili predselekcije P2. 
 

Program


22. marec 15:00 - 18:00 Priprave na Demo Dan - 1. skupna
26. marec 15:00 - 18:00 Priprave na Demo Dan - 2. skupina
8. april 15:00 - 18:00 Priprave na Demo Dan - Predstavitve pred komisijo

Da vam bomo lahko posvetili dovolj časa, vas bomo razdelili v 2 skupini. 22. marca ali 26. marca boš tako prišel s prvo različico predstavitve, kjer boš predstavil kaj si pripravil in dobil usmeritve za popravke. Izberi termin, ki ti bolj ustreza: 

 
PRIJAVA 22.3.PRIJAVA 26.3.


Sledijo popravki in vaja doma, 8. aprila pa te vabimo, da nam pokažeš, kako si se pripravil.
 
 
PRIJAVA 8.4. 
 
 

Predstavitev boš nato po potrebi dopolnil in jo nato v formatu .pdf najkasneje do 10. aprila 2019 posredoval na elektronski naslov info@startup.si. Pazi na maksimalno dovoljeno velikost datoteke, ki je 15 MB.
 

Splošni pogoji prijave


Delavnica je brezplačna, prijava obvezna. V kolikor se delavnice ne morete udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24ur pred dogodkom, da omogočite prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne boste odjavili vam bomo zaračunali stroške v višini 20EUR. 
 

Lokacija:


Tovarna podjemov, Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, Maribor, 1. nadstropje


 

 
 
 
|
Oceni članek:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
0 / 0
 
 

 


Aktivnosti sofinancira:

 
Partnerji:
 
Medijski partner:Partnerji:
  
Tovarna podjemov (zavod IRP), Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, 2000 Maribor | T: 02 2294 270 |  info@tovarnapodjemov.org

© 2013 IRP, Tovarna podjemov.


Politika zasebnosti | Piškotki


;