Prva
Univerzitetni inkubator
Ponudba storitev
Člani
Start:up Maribor
Start:up Slovenija
Dogodki in novice
Politika zasebnosti

Mreženje ustanoviteljev startup podjetij

01.03.19 | 14:00

V okviru programa Start:up Maribor, ki je namenjen krepitvi mariborske startup skupnosti, organiziramo redna mesečna srečanja, na katerih želimo povezati ustanovitelje startup podjetij, ki so člani Kluba Start:up Maribor Founders.


Druženje v sproščenem vzdušju

Vsak mesec organiziramo na izbrani lokaciji ob hrani prijetno, sproščeno neformalno druženje ustanoviteljev startup podjetij.

Ideja dogodka je, da ustvarimo priložnost za srečanja, na katerih se lahko ustanovitelji med seboj povežejo in skozi druženje delijo izkušnje, izzive ter morda prejmejo od kolegov možne rešitve, predloge, ideje, hkrati pa se ustvarjajo nove povezave in poslovne priložnosti. Prav tako pa je cilj, da se povežemo pri razmisleku in skupnih pobudah za krepitev mariborskega startup ekosistema, da bo spodbuden za obstoječe in potencialne nove podjetnike.

Vsako srečanje začinimo s kratko predstavitvijo in delitvijo izkušenj enega od ustanoviteljev, ki je tudi častni gostitelj srečanja, ter zelo kratko predstavitvijo vsakega udeleženca.


Vabljeni v Klub Startup Maribor Founders

Ste ustanovitelj startup* podjetja? Vabljeni, da se pridružite našemu Klubu Startup Maribor Founders. Izpolnite obrazec, s katerim preverimo vašo prijavo in vam pošljemo potrdilo o članstvu. Članstvo v klubu je brezplačno.

V Klub se lahko včlanijo podjetniki iz Maribora kot tudi vsi podjetniki iz drugih okolij, ki se želijo povezovati in aktivirati v okviru mariborske startup skupnosti. Člani Tovarne podjemov so avtomatsko tudi člani kluba.

Vabljeni, da se nam pridružite na naslednjih srečanjih, kjer se boste obdali in povezali s podobno mislečimi kolegi, ki se pri rasti svojega startupa soočajo s podobnimi izzivi.

Preverite naslednje datume srečanj pod Dogodki in se prijavite. Veselimo se vaše družbe.


Program

14:00 - 15:30 Mreženje ustanoviteljev startup podjetij

*Kaj je startup podjetje?
Je tim posameznikov v okviru obstoječega ali novega podjetja, ki razvija inovativno rešitev s potencialom hitre globalne rasti, pri tem pa člani tima spanec, počitek in ostale cenjene reči postavijo za nekaj časa na stranski tir, da bi se dotaknili neba in uresničili svoje sanje.


Lokacija

Gostilna Maribor, Glavni trg 8, Maribor


 
 
|
Oceni članek:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
0 / 0
 
 
 

 
Tovarna podjemov (zavod IRP), Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, 2000 Maribor | T: 02 2294 270 |  info@tovarnapodjemov.org

© 2013 IRP, Tovarna podjemov.


Politika zasebnosti | Piškotki


;