Prva
Univerzitetni inkubator
Ponudba storitev
Člani
Start:up Maribor
Start:up Slovenija
Dogodki in novice
Politika zasebnosti

Z orodji za sodelovanje do večje učinkovitosti ekipe

25.10.19 | 15:00


Verjetno ni nikogar, ki nebi poznal pripomočkov Microsoft Office. Manj znana je nadgradnja, imenovana Office 365, ki vključuje vrhunske storitve za učinkovito komunikacijo in neomejeno sodelovanje. Na delavnici vam bomo pokazali, kako lahko s pomočjo teh storitev izboljšate deljenje informacij v vašem podjetju, omogočite delo od doma in v svoje procese uvedete najsodobnejše tehnologije, s pomočjo katerih ustvarite varno in učinkovito delovno okolje.


Kaj se boš na delavnici naučil?

osnovne sestavne dele paketa Office 365,
najbolj zanimive scenarije učinkovitega sodelovanja z Microsoft Teams in drugimi vključenimi storitvami ter,
si vzpostavil/a okolje za samostojno testiranje po koncu delavnice.


Način dela

V prvem delu delavnice bomo veliko časa namenili praktičnim predstavitvam, v drugem delu pa si boste vodeno vzpostavili svoje lastno Office 365 okolje za testiranje prikazanih priložnosti v vašem podjetju.


Pogoji za udeležbo

delavnica je namenjena podjetnikom iz podjetij, ki že imajo nekaj zaposlenih (najmanj 3 zaposlene) in načrtujejo rast ekipe,
prenosni računalnik.


Program

15:00 – 18:00 Z orodji za sodelovanje do večje učinkovitosti ekipe
 
 


Splošni pogoji prijave

Delavnica je brezplačna, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. V kolikor se delavnice ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne boš odjavil, ti bomo zaračunali stroške v višini 20EUR.

Kdo je Tadej Žlak?

Tadej Žlak je navdušenec nad sodobnimi tehnologijami in se že več kot 10 let ukvarja z raziskovanjem in uvajanjem najrazličnejših informacijskih tehnologij. Sodeloval je pri številnih vzpostavitvah Office 365 v Sloveniji in je Microsoft Certified Solutions Associate za Office 365. Trenutno pa ga najbolj zanimajo področja različnih pristopov k uvajanju Office 365 ter sodobni trendi upravljanja naprav, zagotavljanja varnosti in vzpostavljanja enotne prijave v najširšem spektru naprav in storitev.

Lokacija

Tovarna podjemov, Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, Maribor, 1. nadstropje
 
 
 
|
Oceni članek:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
0 / 0
 
 
 

 
Tovarna podjemov (zavod IRP), Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, 2000 Maribor | T: 02 2294 270 |  info@tovarnapodjemov.org

© 2013 IRP, Tovarna podjemov.


Politika zasebnosti | Piškotki


;