Prva
Univerzitetni inkubator
Ponudba storitev
Člani
Start:up Maribor
Start:up Slovenija
Dogodki in novice
Politika zasebnosti

Projektni management za startupe

21.02.17 | 19:05

Priložnost, da najdete delo v startupih, ki žanjejo uspehe na globalnih tržiščih.

Danes je kultura večine uspešnih podjetji usmerjena v projektno delo. Tako delo pomeni usmerjenost  v rezultate, timsko delo, samostojnost, malo formalnosti, dolgoročni uporabniki in usmerjenost v uporabnike. Projektni management je veščina, ki je nujno potrebna za uspeh v 21. stoletju.

Projektni management ni stalnica samo v uveljavljenih podjetjih, ampak vedno bolj tudi v startupih. Projektni management je namreč zagotavlja kvaliteto produkta in projektno produktivnost, ki sta temelj dolgoročnega uspeha. Je proces, ki pripelje idejo, namero ali zamisel do udejanjenja. Predstavlja temelj startup mentalitete saj iz 0 ustvari 1.

Kako se lotiti projektnega managementa, kako ga voditi na mednarodnem nivoju, kako se razlikuje v večjih in manjših podjetjih in kakšno strukturo projektnega managementa uporabljajo startupi, ki jih bomo gostili na Start:up Músliju?  Naši gostje bodo predstavniki startupov, in sicer Kristjan Pukšič iz Reveel tehnologies, Aleš Mohorič iz VIAR, Denis Arh iz Povia in Katja Koren, predsednica LO Maribor pri Mladih projektnih managerjih.

Vsi startupi, ki jih bomo gostili iščejo tudi nove člane ekipe, zato vljudno vabljeni, da se nam pridružite programerji, dizajnerji in projetni vodje, ki bi si želeli izkušnje in delo v globalno uspešnih in prepoznavnih startupih.

Kdo je Kristjan Pukšič?

Radoveden, odprt in ambiciozen. V podjetju Reveel Technologies je zadolžen za finančno poslovanje, usklajevanje vsakodnevnih aktivnosti ter strateške plane. V življenju ga žene želja po novih znanjih in izzivih. Svoje znanje in izkušnje rad deli z mladimi potencialnimi podjetniki.

Kdo je Aleš Mohorič?

Aleš je specialist za middleware programske rešitve in realnočasovno tehnologijo, kot so razni krmilniki, komunikacijo med napravami, različnimi standardi in podobno.
Ima mednarodne izkušnje bodisi v realnočasovnem programiranju kot tudi krmiljenju celotnih tovarn.
Prav tako sem zelo uspešen projektiranju programskih rešitev in software life cycle managementu?

Kdo je Denis Arh?

Denis se že 15 let ukvarja z vsemi aspekti razvoja spletnih in mobilnih aplikacij ter vodenjem tehničnih ekip in projektov v podjetjih Innovatif, Domenca Labs, 3fs, Kendu in PovioLabs.

Kdo je Katja Koren?

Katja Koren je absolventka magisterija na Fakulteti za strojništvo UM, študijskega programa gospodarsko inženirstvo, ki se zadnja leta srečuje s projekti in projektnim vodenjem na različnih področij, od razvojnih in raziskovalnih do organizacijskih projektov, je aktualna predsednica sekcije Mladih projektnih managerjev (MPM) LO Maribor, podmladka Slovenskega združenja za projektni management. V sekciji MPM se povezujejo mladi, predvsem študentje in podjetja ter druge organizacije preko projektov. Ob tem podjetja pridobijo nove in sveže ideje, ki jih lahko uporabijo pri svojem delovanju, spoznavajo nove potencialne kadre; člani sekcije pa s tem pridobijo praktična znanja, pristen poslovni stik in več možnosti pri iskanju zaposlitve. Njihovo delo prepoznajo mnoga slovenska podjetja, ki vedno znova sodelujejo z njimi, to so denimo Gorenje, d. d., BSH Hišni aparati, d. o. o., Skaza, d. o. o., Snaga, d. o. o., idr.

 

 
 
|
Oceni članek:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
0 / 0
 
 
 

 
Tovarna podjemov (zavod IRP), Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, 2000 Maribor | T: 02 2294 270 |  info@tovarnapodjemov.org

© 2013 IRP, Tovarna podjemov.


Politika zasebnosti | Piškotki


;